REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de işaret dili kursu başlıyor

Pamukkale’de işaret dili kursu başlıyor

Pamukkale Belediyesi tarafından açılan işaret dili kış dönemi kurs kayıtları alınmaya başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kendini yetiştirmek, geliştirmek isteyen her yaştan vatandaşa yönelik yaz aylarında başlayıp sonbaharda devam ettirdiğimiz kurslarımız sürerken, kurslarımızın etapları tamamlandıkça vatandaşlarımızdan gelen yoğun istek üzerine kış dönemi kayıtlarına devam ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2020 Salı, 16:39

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile her yaştan vatandaşa hitap eden kurslar devam ediyor. Kursları düzenlerken, çocuklara, öğrencilere, kadınlara, engellilere, yani her yaş grubu ve kesime hitap etiklerini belirten Başkan Örki, işitme engellilerle iletişim kurmayı sağlayan işaret diline de ayrı önem verdiklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, İşaret Dili Kurslarıyla, işitme engelli vatandaşların toplum içinde iletişim olanaklarını artırmayı amaçladıklarını belirtti. Bu kursla, çevresinde, ailesinde işitme engelli birey var ise, hem ona destek olmak hem de engelli bireyin topluma adapte olanağının artacağını ifade eden Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak, engellilerimizi her zaman önemsiyoruz. Engellilerimiz için birçok kurs açtık ve bu kurslarımız halen devam etmektedir. İşaret Dili Kursu da engellilerimiz için açtığımız kurslardan biri. İşaret Dili’ni öğrenmek isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

BAŞVURULAR BELEDİYE WEB SİTESİ ÜZERİNDEN ALINIYOR
Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi Ek Hizmet Binası’nda gerçekleşecek ücretsiz İşaret Dili kursları, Pazartesi, Salı, Cuma günleri 19.00-21.00 saatleri arasında düzenlenecek. Başvuruları www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden alınacak kurslara son başvuru tarihi 27 Ocak 2020 Pazartesi. Hem kendini geliştirmek hem de ailesinde, çevresinde işitme engelli bireylerle iletişim kurmayı öğrenmek isteyen 12 yaş ve üzeri vatandaşlar, kursların başvuru sayfalarına ulaşmak için Pamukkale Belediyesi’nin www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesine giriş yaparak ilgili linke tıklayarak ya da sosyal medya hesaplarında yayınlanacak başvuru linklerinden başvuru yapabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu