REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de kurban kesim noktaları belirlendi

Pamukkale’de kurban kesim noktaları belirlendi

Pamukkale Belediyesi yaptığı yazılı bir açıklama ile Kurban Bayramı için Kurban kesim noktalarını açıkladı. Açıklamada 7 kesim noktası belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2019 Salı, 11:02

Pamukkale’de kurban kesim noktaları belli oldu. Pamukkale ilçe sınırları içinde 6 noktada küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek. Kurban Hizmetleri Komsiyonu kararına göre Pamukkale ilçesinde Ulu Cami yanındaki eski halin olduğu otopark, Kuşpınar Mahallesi pazar yeri, İncilipınar Mahallesi kapalı pazar yeri, Kınıklı Mahallesi kapalı pazar yeri, Anafartalar Mahallesi kapalı pazar yeri ile Dokuzkavaklar Merkezefendi Kız Kur’an Kursu bahçesi küçükbaş hayvanlar için kesim noktaları olarak belirlendi. Büyükbaş hayvan kesim yeri olarak da Akhan Mahallesi’nde Çayır Mevkii’nde bulunan Duranlar Mezbahanesi kullanılabilecek.

Pamukkale Belediyesi ekipleri kurban bayramında kullanılacak olan kesim yerlerinde ihtiyaç duyulacak çengel, kompresör, ip, hortum, çadır, masa ve sandalye benzeri malzemeleri hazır bulunduracak. Kurban Bayramı süresince kurban kesim yerleri dışında kesim yapılmaması için Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri denetimler yapacak. Bayram süresince şikayetler için Pamukkaleli vatandaşlar 4449220 ve 296 96 96 numaralarından Zabıta ekiplerine ulaşabilecek.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Kurban Bayramı hepimizin bildiği gibi hazırlık gerektiren bayram. Biz ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın kurbanlarını uygun koşullarda kesebilmeleri için gerekli tedbirleri alacağız. Kurban Hizmetleri Komisyonu raporuna göre küçükbaş hayvan kesimi için ilçe sınırlarımız içinde 6 yer belirlendi. Biz vatandaşlarımızın buralarda kurbanlarını kesmeleri ile ilgili gereken hazırlıkları yapacağız. Halkımızın belirlenen noktalarda kurbanlarını uygun şekilde kesmelerini rica ediyoruz. Pamukkale Belediyesi ekipleri bayram boyunca halkımıza hizmet vermek için hazır bekleyecekler. Bir kez daha tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu