REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de Meclis toplantıları başladı

Pamukkale’de Meclis toplantıları başladı

Pamukkale Belediye Meclisi şubat ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. 15 gündem maddesinin görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda, meclis üyeleri gündem dışı söz alarak, Sur ve Cizre’deki olayları değerlendirdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2016 Salı, 18:43

Pamukkale Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarına başladı. Şubat ayı toplantılarının ilk birleşiminde çoğunluğunu imar planı değişikliklerinin oluşturduğu 15 gündem maddesinin görüşülerek, gerekli araştırmaların yapılması için ilgili komisyonlara havale edildi.

pamukkale-belediye-meclisi-ic

SUR VE CİZRE’DEKİ ŞEHİT HABERLERİ GÜNDEME TAŞINDI
Başkan Hüseyin Gürlesin’in, bir aylık belediye çalışmaları ile ilgili bilgilendirme konuşmasının ardından gündem dışı söz alan MHP Grup Başkanvekili Mahmut Çatlık, Diyarbakır’ın Sur ve Cizre ilçelerinde devam eden terörle mücadele çalışmalarında şehit verilen asker ve polis sayısının 256’ya ulaştığını belirterek, şehit ailelerine sabır diledi.

Başkan Gürlesin’in ise bu konunun çok hassas bir konu olduğunu vurgulayarak, “Bu manzara hepimizin içini acıtıyor. Söylenecek bir söz yok bu konuda ama ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar var. Bu oyunların bozulması ve durdurulması için de maalesef şehitler veriyoruz. Ben kökünün kazılmasına doğru gittiğini ümit ediyorum ve düşüncem bu yönde. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu