REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de pazar yeri ve sosyal tesisler için geri sayım başladı

Pamukkale’de pazar yeri ve sosyal tesisler için geri sayım başladı

Pamukkale Belediyesi, 2020 yılında mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Gölemezli, Karakurt, Karakova ve Kavakbaşı’ndaki kapalı Pazar yerleri ile Kale’deki sosyal tesis kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2020 Salı, 14:34

Pamukkale Belediyesi, her mahalleye özgü projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlçe genelinde en çok ihtiyaç duyulan konulardan biri olan kapalı pazar yeri ile ilgili olarak çalışmalar yapan Pamukkale Belediyesi, ilk olarak Belenardıç’ta kapalı pazar yerini tamamlayarak halkın kullanımına sundu. Ardı ardına Karakurt, Gölemezli, Karakova ve Kavakbaşı’nda temel atılırken, çalışmalar hızlı bir şekilde devam etti. Bu mahallelerde vatandaşların hem pazar alış verişlerini yapabileceği hem de düğün, mevlit ve benzeri organizasyonlarda kullanabileceği şekilde planlanan tesislerde çalışmaların sonuna yaklaşıldı.

İmalatları tamamlanan bu yerlerdeki inşaatların çevre düzenlemesi yapıldıktan sonra vatandaşların kullanımına sunulacak. Kale’de ise çok amaçlı sosyal tesis yapımına başlanmıştı. Toplam 1800 metrekarelik alanın 450 metrekaresine sosyal tesis olarak planlanırken, geri kalan alan ise otopark, çocuk parkı, spor aletleri, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları olarak değerlendirilecek. Kale’deki sosyal tesiste de çalışmalarda sona yaklaşıldı. Karakurt, Gölemezli, Karakova ve Kavakbaşı’ndaki kapalı Pazar yerleri ile Kale’deki sosyal tesisin kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor.

HAYALLERİMİZ GEREK OLDU
Pamukkale Belediyesinin projelerini sürdürdüğü mahallelerin muhtarları yapılan çalışmalardan memnun. Gölemezli Mahalle Muhtarı Süleyman Tekin, 5 yıllık hayallerinin gerçek olduğunu ifade ederek, “Kapalı pazar yerimiz bitme aşamasına geldi. Sadece çevre düzenlemesi kaldı. Bu da en kısa sürede tamamlanacak. Bu çalışmalar için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Kale mahallesine yapılacak olan sosyal tesisin bölge için çok önemli olduğunu söyleyen Kale Mahalle Muhtarı Turgut Can ise, “Kale mahallemize yapılan tesisimiz için başkanım Avni Örki’ye ve ekibine mahallem adına teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede tamamlanacak ve halkımızın kullanımına sunulacak. Bu tesis mahallemiz için çok büyük öneme sahip. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HALKIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her mahallenin farklı ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, “61 mahallemizin tamamının en acil sorunu neyse hemen müdahale ediyoruz. Belenardıç’taki kapalı Pazar yerimiz kısa sürede tamamlanıp hizmete sunuldu. Karakurt, Gölemezli, Karakova ve Kavakbaşı’ndaki çalışmalarda ise sona yaklaşıldı. Kale mahallemizde yaptığımız sosyal tesis de kısa sürede tamamlanacak. Bu beş mahallemizdeki tesisleri büyük ihtimalle Ocak ayında halkımızın kullanımına sunmuş olacağız. Biz ilçemizde yaşayan yaklaşık 350 bin vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluğuna sebep olmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tamamlanmak üzere olan tüm tesislerimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu