REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de Ramazan Şenlikleri başladı

Pamukkale’de Ramazan Şenlikleri başladı

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta düzenlediği Ramazan Şenlikleri başladı. 16 gün devam edecek Ramazan Şenlikleri’nde, tasavvuf müziği konserleri, sema gösterileri, dini sohbetler, ilahi dinletileri, türkü şölenleri gibi programlar yer alacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2016 Perşembe, 10:17

Pamukkale Belediyesi’nin “Karahayıt’ta Ramazan Geceleri” adıyla düzenlediği etkinlikler başladı. Şenlik kapsamında hazırlanan programlar ile 16 gün boyunca geleneksel Ramazan geceleri, nostalji özlemini çeken, o eski dönemlerde kalan unutulmaya yüz tutmuş Ramazan ayı eğlenceleri yaşatılacak.

denizli-pamukkale-ramazan-senligi-1

Haftanın Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri tasavvuf müziği konserleri, sema gösterileri, dini sohbetler, ilahi dinletileri, türkü şölenleri gibi özel programlar sunulurken, çocuklar da unutulmadı.

İLK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlencelerle çocuklara yönelik eğlencelerin de yer aldığı Ramazan Şenlikleri’nin ilki gerçekleştirildi. Karahayıt’ta Ramazan Geceleri, Tasavvuf Müziği konseri ve sema gösterisi ile başladı.

Etkinliğe katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm Denizli halkını etkinliklere davet etti. Gürlesin, “11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatacak, ‘nerede o eski Ramazanlar’ diyenlerin nostalji özlemini giderecek şenlikliğimizi turizm bölgemiz Karahayıt’ta yapıyoruz. İlk programımızı yoğun coşku ve manevi atmosferde gerçekleştirdik. Kent merkezinden 5 ayrı noktadan şenliğimize katılmak isteyen vatandaşlarımız için servisler kaldırıyoruz. Yapılacak olan etkinliklerimize başta Pamukkale ilçesi olmak üzere tüm Denizli’den halkımızı davet ediyorum. Ayrı ayrı birçok programda gerçekleşen şenliğimizde hep birlikte Ramazan ayımızın bu manevi atmosferi birlikte yaşayacağız. Bu duygularla tüm halkımızın Ramazan ayını bir kez daha kutluyorum” dedi.

ŞENLİK İÇİN SERVİS NOKTALARI
Pamukkale Belediyesi, etkinlik için Anafartalar Pazaryeri, Delikliçınar Yeni Camii, Fatih Pazaryeri, Akvadi Parkı market önü ve Bağbaşı Prof. Dr. Cevat Aşit Öğrenci Yurdu önünden program günleri saat 21.15’te ücretsiz servisler düzenleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu