REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de savaşın etkilerini konuştular

Pamukkale’de savaşın etkilerini konuştular

Pamukkale Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Sivil Yaşam Derneği’nin organizasyonuyla düzenlenen “Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi” temalı gençlik zirvesi yapıldı. Zirveye 20 ilden 120 üniversite öğrencisi katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2016 Çarşamba, 12:08

Sivil Yaşam Derneği’nin (SİYAMDER) belirli periyotlarda farklı şehirlerde ve temalarda gençlerin katılımıyla düzenlediği Gençlik Zirvesi, bu kez Pamukkale’de gerçekleştirildi. “Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi” temalı 3. Ulusal Gençlik Zirvesi’nde, alanlarında uzman isimler sunumlar yaptı. Üç gün süren zirvede; “Savaşın Gençlerin Fiziksel ve Ruhsal Sağlığı Üzerine Etkisi”, “Empati”, “Mülteci Gençlerin İstihdamı ve Sosyal Hayata Dahiliyeti” konuları başta olmak üzere birçok konu ele alındı.

Gençlik zirvesine katılan konuklar, antik kentler Laodikla ve Hierapolis ile beyaz tranvertenlerle kaplı Pamukkale’yi gezdi, termal kaynaklarıyla ünlü Karahayıt Mahallesi’ni tanıma fırsatı buldu.

GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Bu arada, SİYAMDER Genel Başkan Yardımcısı Serhat Yılmaz, SİYAMDER Denizli Şube Başkanı Fatih Vardar ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e zirveye verdiği destek ve ev sahipliğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Zirvenin sonuç bildirgesini de Başkan Gürlesin’e sunan Yılmaz, “Sizin sayenizde 20 şehirden 120 genç arkadaşımızı zirvede buluşturduk. Gençlere verdiğiniz önemi bizlere bir kez daha göstermiş oldunuz. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok önemli sonuçlar aldığımız zirvenin sonuç bildirgesini de sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

“GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”
3. Ulusal Gençlik Zirvesine destek vermenin ve ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Gürlesin ise, “Gençlere büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin düşünceleri ve fikirleri çok önemli. Sizin sinerjinizi, birlikteliğinizi, geleceğin Türkiye’sine ışıl ışıl bakan gözlerinizi görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. ‘Küresel Çapta Savaşların Gençler Üzerinde Etkisi’ başlığı ile önemli bir konunun altının çizildiği zirve sonunda ortaya çıkan fikir ve düşüncelerin önemli yadsımaları olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu