REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den Orman Müdürlüğü’ne destek

Pamukkale’den Orman Müdürlüğü’ne destek

Pamukkale Belediyesi, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Pamukkale Belediyesi, protokol kapsamında bina bakım, onarım çalışmaları, yapılacak sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler, malzeme tedarikleri gibi birçok konuda müdürlüğe destek verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2015 Çarşamba, 13:05

Pamukkale Belediyesi, Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Pamukkale Belediyesi protokol kapsamında Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’nün bütçesinin yeterli gelmediği durumlarda; bina bakım, onarım çalışmaları, yapılacak sosyal, sportif ve kültürel etkinlikler, malzeme tedarikleri gibi birçok konuda müdürlüğe destek verecek.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan protokol törenine Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu katıldı.

Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, kendilerine verdiği destekten dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.

AMAÇ HALKIMIZA HİZMET ULAŞTIRMAK
Pamukkale Belediyesi olarak bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçe halkına her alanda etkin hizmeti ulaştırmak, yatırımları hayata geçirmek için protokoller imzaladıklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, işbirliği ve paylaşımcılık ilkeleri ile halkımıza en iyi hizmeti sunmak noktasında bir yol izliyoruz. Belediyemizin görevleri olan hizmetlerinin yanı sıra halkımıza, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının görev alanı içinde olmasına rağmen bütçe kaynaklı yapılamayan veya geç kalabilecek hizmetleri, yatırımları ulaştırmak istiyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak yeni bir belediye olmamıza rağmen kaynaklarımızı her alanda da değerlendirerek, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Devlet bir bütündür. Devletin imkanlarının her alanda halkın hizmetlerine sunulması gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda Denizli Orman Bölge Müdürlüğümüzle bir protokole imza attık. Ben bu protokolde emeği geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere Orman Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum. İnşallah protokol kapsamında Orman Bölge Müdürlüğümüze destek vereceğiz. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Vali Şükrü Kocatepe ise, Denizli’de kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, genel bütçe imkanlarıyla çalışan kurumlarla birlikte hizmet verdiklerini söyledi.

Vali Kocatepe, “Yapılan hizmetler insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların ihtiyaç duyduğu konularda hizmet üretilmesini sağlamak ve geleceğe dönük projelerle de yaşam kalitesini artırmaktır. Denizli her alanda örnek bir il. Denizli 21. yüzyıla uygun projelerle yoluna emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Konuşmaların ardından protokolü, Vali Kocatepe, Başkan Gürlesin ve Bölge Müdürü Korucu imzalayarak çalışmayı hayata geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu