REKLAMI GEÇ

Pamukkaleli esnafa 1400 TL nakdi yardım başvuruları başladı

Pamukkaleli esnafa 1400 TL nakdi yardım başvuruları başladı

Pamukkale Belediye Meclisi, pandemiden etkilenen esnaflara yönelik olarak 1400 TL nakdi yardım yapma kararı almıştı. Birçok sektörde binlerce esnafa verilecek olan desteğin başvuruları başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Her zaman olduğu gibi zor zamanlarda da esnaflarımızın yanındayız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2021 Salı, 16:01

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde faaliyetlerine devam eden ve koronavirüs nedeniyle işleri bozulan ya da olumsuz etkilenen esnaflara 1400 TL nakdi yardım yapıyor. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayında gündeme gelen ve kabul edilen karara göre esnaflara büyük destek sağlanıyor. Buna göre Pamukkkale ilçesinde yer alan ve Covid-19 pandemisi nedeniyle faaliyetleri durdurulan ve ekonomik zarar yaşayan kahvehane, kafe, çay ocağı gibi yerler ile okul kantinleri, internet kafeler, lunaparklar, hamam, halı saha, spor salonu, bilardo ve oyun salonları, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, restoran, düğün salonu, fotoğrafçı, müzisyen ve benzeri işyeri ve işletmelere tek seferde 1400 TL nakdi yardım yapılacak. www.pamukkale.bel.tr adresinden vergi levhası ve işyeri açma ve çalışma ruhsatı ile birlikte yapılacak olan başvurular bugünden itibaren alınmaya başlandı. Yapılacak olan incelemeden sonra yardım almaya hak kazanan esnaflara tek seferde bir defaya mahsus 1400 TL nakdi yardım bedelleri hesaplarına yatırılacak.

HAYIRLI OLSUN
Dünyayı ve ülkemizi etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle herkesin zor zamanlar geçirdiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu süreçte Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın yanında olduk. Süreç uzayınca bir şeyler daha yapmak gerektiğini düşündük. Son meclis toplantımızda alınan karara göre birçok sektörde faaliyet gösteren ve koronavirüs nedeniyle kayba uğrayan esnaflarımıza 1400 TL nakdi yardım yapacağız. Kıymetli esnaflarımız www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden kolay bir şekilde başvurularını yapabilirler. İncelemenin ardından en kısa sürede yardımları esnaflarımıza ulaştıracağız. Bu desteklerimiz esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar

Memo   -  Bağlantı 9 Haziran 2021, 08:34

Spor Salonları yok başvuru kısmında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu