REKLAMI GEÇ

Görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı

Görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde bir apatta meydana gelen patlamanın görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı. Görgü tanıkları, patlama nedeniyle yıldırım düştü sandıklarını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 18:29

Zeytinköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde doğal gaz sıkışması nedeniyle meydana geldiği öne sürülen patlamada önce 4 olarak açıklanan yaralı sayısı daha sonra 6’ya yükselmiş, yaralılardan birinin durumunun ciddi olduğu açıklanmıştı.

İran uyruklu Nastaran Mohammadi (37), Reza Matoori Alizad, Yousef Ranmanae Sevigihiazar (38) ile Melike Hoşgören (23), Funda Bürüç (24) ve Şekip Karakuş’un (22) yaralandığı patlamanın görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı.

“YILDIRIM DÜŞTÜ ZANNETTİK”
Patlamanın meydana geldiği apartmanda yaşayan Kadir Suseven, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı. Önce yıldırım düştüğünü zannettiklerini belirten Suseven, “Evdekilerden biri aşağıya atlamıştı. İtfaiye müdahale etti ve apartman sakinleri tahliye edildi. Evin duvarları yıkıldı” diye konuştu.

Ahmet Yeşil de patlamanın etrafı aydınlattığını dile getirdi.

Bağrışmalar üzerine dışarıya çıktığını ve evin duvarlarının yıkıldığını gördüğünü anlatan Yeşil, “Hemen ambulansı aradım, zaman kaybetmeden apartmanın doğal gaz ve elektrik tesisatını kapattım. Ucuz atlattık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu