REKLAMI GEÇ

Sağlık ocağı için arsasını bağışladı

Sağlık ocağı için arsasını bağışladı

Hayırsever Müşerref Aktaş, Pamukkale’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak sağlık ocağı için arsasını bağışladı. Bununla da yetinmeyin maddi katkı sağlama sözünü de veren Aktaş, tek istekte bulundu: Sağlık ocağına babam Mehmet Salih Karaoğlanoğlu’nun ismi verilsin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2015 Çarşamba, 14:24

Cumhuriyet Mahallesi’nde sağlık ocağı yapılması planlandı. Ancak arsa konusunda sıkıntı yaşanıyordu. “Sağlık alanı” olarak belirlenen bölgede bir arazi, ancak birden fala da hisse sahibi vardı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 346 metrekareyle en büyük hisseye sahip olan Müşerref Aktaş’ın kapısını çalıp, “Sağlık ocağı için bu arsaya ihtiyacımız var” dedi. Aktaş da hiç düşünmeden “arsada benim payıma düşen hisseyi bağışlıyorum” karşılığını verdi.

Pamukkale Tapu Müdürlüğü’ne giderek, “sağlık ocağı yapılması” şartıyla arsasını bağışlayan, ardından da maddi destekte bulunacağını söyleyen Müşerref Aktaş’ın Gürlesin’den tek isteği oldu. Aktaş, sağlık ocağına babası Mehmet Salih Karaoğlanoğlu’nun adının verilmesini talep etti.

HAYIRSEVERE TEŞEKKÜR ETTİ
Hayırsever Müşerref Aktaş ve çocuklarına teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet Mahallesi’nde sağlık ocağına ihtiyaç duyulduğunu, bunun için belirlenen 909 metrekarelik arsanın hisseli ve en fazla payın 346 metrekare ile Müşerref Aktaş’ın olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Müşerref Teyzemiz, o alanı sağlık ocağı yapılmak şartıyla belediyemize bağışladı. Hibe noktasında ‘hayır’ demedi. Hatta arsa hibe noktasında kalmayıp, sağlık ocağının yapımında da merhum babası Mehmet Salih Karaoğlanoğlu’nun isminin verilmesi şartıyla da maddi destek verecek. Bu duyarlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu destekle Cumhuriyet Mahallemizdeki sağlık ocağı ihtiyacı kısa sürede giderilmiş olacak. Vatandaşlarımızın bu konuda isteği de gerçekleşecek yatırımla hayata geçecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu