REKLAMI GEÇ

Bu şovun nedeni biz miyiz?

Bu şovun nedeni biz miyiz?

İntihar ve intihar girişimi haberlerinin örnek olup olmadığı uzun yıllardır tartışılır. Birkaç gün önce Fesleğen Mahallesi’nde yaşanan olay ise bu süreçte basının etkisini bir kez daha tartışmaya açtı. Denizlihaber.com kendine soruyor: “Bu şovun nedeni biz miyiz?”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2019 Cumartesi, 15:11

24 Ekim Perşembe günü Pamukkale’nin Fesleğen Mahallesi’nden gelen bir ihbar, polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekiplerinin dikkatini bu yöne çevirmesine yol açmıştı.

112’yi arayan bir genç, “Siyanürle intihar ediyorum” deyince ortalık ayağa kalkmış, ekiplerin olay yerine ulaşmasının ardından da bağımlı olduğu öne sürülen bir gencin, intihar şovuna tanıklık edilmişti.

Genç ikna edildi, elindeki meyve bıçağı alındı, bardaktaki sıvının da siyanür olmadığı anlaşıldı, tüm ekipler ve mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı.

ŞOVUN NEDENİ BASIN VE HABERLER Mİ?
Son dönemlerde siyanür ile intihar vakalarında anlaşılmaz bir artış yaşanmış, vakalar da bir bir haber olmuştu. Siyanür ile intihar vakalarının tüm detaylarıyla basın kuruluşları tarafından haber yapılması, dikkatlerin bu yöne çevrilmesine neden olmuştu.

Fesleğen Mahallesi’nde yaşanan son olayda, bağımlı olduğu öne sürülen gencin siyanürle intihar haberlerinden etkilendiği açık. Denizlihaber.com olarak önce kendimize, daha sonra da tüm basına soruyoruz: “Bu şovun nedeni biz miyiz?”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık