REKLAMI GEÇ

Tekerlekli sandalyesi Pamukkale Belediyesi’nden

Tekerlekli sandalyesi Pamukkale Belediyesi’nden

Pamukkale Belediyesi, 11 yıldır bel fıtığı ve kronik böbrek hastalığı nedeniyle yürümekte zorluk çeken 50 yaşındaki Hediye Kandemir’e akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2015 Cuma, 12:53

Osman Kandemir, mahallelerini ziyarete gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e eşinin bel fıtığı, kronik böbrek yetmezliği ve kemik erimesi gibi sağlık sorunları nedeniyle yürüme zorluğu çektiğini, tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Talebin yerine getirileceği sözünü veren Gürlesin, sağlanan akülü tekerli sandalyeyi aileye teslim etti. Tekerlekli sandalyeye sahip olan Hediye Kandemir, “Günlerce dua ettim. Televizyon programlarına katılarak tekerlekli akülü araç isteyecektim. Yıllardır hayal kurmuştum. ‘Acaba benim de birgün tekerlekli sandalyem olur mu?’ diye. Bu hayalimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin gerçeğe dönüştürdü. Artık aileme yük olmadan istediğim gibi hareket edebileceğim. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Hediye Kandemir’e akülü tekerlekli sandalyeyi kullanmayı öğreten Gürlesin de, “Hediye Kandemir’in 11 yıllık hayalini gerçekleştirmek bize nasip oldu. Kendisi akülü tekerlekli sandalyeyi güle güle kullansın. Pamukkale Belediyesi olarak sosyal konularda da çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu