REKLAMI GEÇ

Vural: Çiftçi rahat nefes alacak

Vural: Çiftçi rahat nefes alacak

Cumhuriyet Halk Partisi Karahayıt Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vural, son olarak Irlıganlı mahallesinde vatandaşlarla buluşarak mahallenin sorunlarını dinledi ve projelerini açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 10:17

“Halkın Gücü Halk Adamı” sloganıyla çıktığı seçim çalışmalarında seçmenin sevgilisi haline gelen ve kısa sürede güvenini kazanan İbrahim Vural, temposunu giderek artırıyor. Her gün yoğun bir program ile çalışan ve gittiği her yerde yoğun ilgi gören Vural’ın seçim gezilerindeki duraklarından birisi de Irlıganlı mahallesinde oldu.

Semt pazarını gezen ve kahvede vatandaşlar ile bir araya gelen, mahallenin ve bölgenin yaşadığı sorunlar hakkında bilgi alan Vural, “Irlıganlı mahallesinin ve bölgenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Bu bölgemiz Denizli’nin meyve deposu. Burada her yıl tonlarca yetişen nar ve ayva ülkemize ve yurtdışına ithal ediliyor. Buradaki asıl sıkıntı üretmek değil üretilen ürünleri satabilmek. Çiftçi vatandaşlarımız her yıl ürettiği meyveleri pazar sıkıntısından dolayı satamıyor veya ucuz fiyata satmak zorunda kalıyor” dedi.

HAL VE SOĞUK HAVA DEPOSU KURULACAK
Burada pazarlamayı sağlayacak hal ve soğuk hava deposu kurulduğunda üreticilerin rahat bir nefes alacağını anlatan Vural, “30 Mart’ta seçimi kazandıktan sonra inşallah ilçemizin pazar halini burada kurmayı planlıyoruz. Buradaki mevcut durum ve yer müsait. Halkımızın da tek isteği bu. Devlet destekli olarak bir soğuk hava deposu kuracağız. Üreticiler ürünlerini burada ucuz fiyatlara depolayarak zarar etmek zorunda kalmayacak veya ürünleri tarlada kalmayacak. Halkımıza söz veriyorum çiftçi dostu bir belediye olacağız” diye konuştu.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, öğleden sonra da Denizli’de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in ziyaretlerine katıldı. Türk siyasetinin önemli ismi Keskin, “Yoğun bir tempo harcıyorsunuz. Pozitif etkilerini Ankara’dan duyuyoruz. İyi gidiyorsunuz” dedi .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık