REKLAMI GEÇ

Vural: Öteki de ne ki?

Vural: Öteki de ne ki?

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına Pamukkale ilçesinin farklı noktalarında devam etti. Vural, 30 Mart’tan sonra Pamukkale ilçesinde “öteki” diye bir terim kalmayacağını vurguladı ve “Herkese sosyal belediyeciliğin adaletiyle yaklaşacağız. Bizim anlayışımızda yandaş yok, vatandaş var” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2014 Çarşamba, 11:22

Seçim gezileri kapsamında ilk olarak Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden Vural, ardından Dokuzkavaklar, Kayıhan, Bağbaşı, Gökpınar ve İncilipınar mahalleleri ile Ulus caddesini gezerek, semt sakinleriyle bir araya geldi.

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşa olan samimi yaklaşımı sayesinde farklı seçmen kitlesinden büyük beğeni kazanan Vural, amacının toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmek olduğunu söyledi. Bu zamana kadar toplumu ötekileştirerek siyaset yapmaya çalışanların son dönemlerini yaşadığını, artık vatandaşın da buna tepkili olduğunu ve bu tepkisini de sandıkta göstereceğini ifade eden Vural, yıllardır Karahayıt’ta bu anlayışla hizmet verdiğini, görüşlerinin farklı olmasından dolayı kimseye öteki gözüyle bakmadığını vurguladı.

Bizim için yandaş yok, vatandaş var
Başkan Vural, Pamukkale ilçesinde “öteki” diye bir terim kalmayacağını belirterek, “Herkese sosyal belediyeciliğin adaletiyle yaklaşacağız, bizim için yandaş yok, vatandaş var” dedi. Pamukkale ilçesinde yönetime geldiği zaman da aynı prensiple hareket edeceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

“Hangi siyasi görüş ve düşünceden olursa olsun tüm vatandaşlarımızı kucaklayacağız. Oluşturacağımız toplumsal birimlerimiz 7/24 hizmet ederek, tüm kesimlerimizin sorun ve önerilerini dinleyerek, onlara çözüm üreteceğiz. Pamukkale Belediyesi bir kamu binası değil, ilçe sakinlerimizin evi olacak. Kapımız tüm vatandaşımıza sonuna kadar açık tutulacak, ilçemizde kimse kendini siyasi görüşünden veya dünya görüşünden dolayı kendini farklı hissetmeyecek.”

Yorumlar

Murat Candan   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 11:38

İbrahim Bey sizinle gurur duyuyoruz çok emek harcıyorsunuz umarım karşılığını alacaksınız ve belediyecilik nasıl yapılır herkese göstereceksiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu