REKLAMI GEÇ

Vural’a Kuşpınar’da coşku seli

Vural’a Kuşpınar’da coşku seli

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahum Vural, Kuşpınar Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa konuştu.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2014 Çarşamba, 11:21

Cumhuriyet Halk Partisi’nin ‘Halk Buluşması’ adı altında gerçekleştirdiği miting serisi Kuşpınar Mahallesi’nde devam etti. Coşku selinin yaşandığı mitinge, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Denizli İl Başkanı Ömer Yurtseven, CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural ve beraberinde parti yöneticileri katıldı.

İlk olarak, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın söz aldığı etkinliğe, PartininPamukkale İlçe Örgütü evsahipliği yaptı. Vural konuşmasında,30 Mart seçimlerinde yönetime geleceği konusundaki inancının tam olduğunu belirterek, hiç kimsenin bundan şüphesinin olmaması gerektiğini söyledi. Vural sözlerine şöyle devam etti. ‘Biz bu yola çıkarken, bilgimizle, tecrübemizle yola çıktık. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde, üzerime çok çamur atmak istediler. Yaptığımız başarılı işler bazı çevreleri rahatsız etti. 68 soruşturma geçirdim, mal varlığımı defalarca incelemeye aldılar. Hepsinden alnımın akıyla çıktım. Dimdik ayaktayım. Ve şimdi de karşınıza Pamukkale Belediye Başkanı olarak geliyorum. Kimse buna engel olamayacak. Gene başaracağız ve gene birilerini rahatsız edeceğiz. Varsın rahatsız olsunlar. Bizi yurttaşımızın gönlünden kimse koparamaz’ dedi.
Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, partililer tarafından dakikalarca alkışlandı.

ic

‘Halk, bu faşist anlayışa son verecek’
Vural’ın ardından söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, coşkulu kalabalığa seslenerek iktidarın artık meşru bir iktidar olmadığını belirtti. Yolsuzluklar üzerinden hükümeti eleştiren Keskin, ortaya çıkan ses kayıtlarının, devletin nasıl talan edildiğinin en önemli göstergesi olduğunu ifade etti. Berkin Elvan’ı ‘terörist’ olarak göstermenin de akla mantığa sığmayan bir vicdansızlık örneği olduğunu kaydeden Keskin, yaklaşan yerel seçimlerin, tüm bunlara dur demenin başlangıcı olacağını söyledi. Gezi direnişine de değinen Keskin, direniş sırasında hükümetin sergilediği sert tavrı, tiran rejimine benzeterek, halkın bu faşist iktidara son vereceğinin vurgusunu yaptı.

‘Yandaşın değil, halkın çıkarına uygun işler yapılacak’
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in ardından yurttaşlara seslenen CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, mevcut yerel yönetimin, kasasındaki parayı düşüncesizce harcadığını ifade ederek, yurttaşı ve belediyeyi zarara uğrattığını dile getirdi. Yapılan uygulamalardan örnekler veren Arslan, yönetime geldikleri takdirde sosyal belediyecik anlayışıyla, yandaşların değil, halkın çıkarlarına uygun işler yapılacağının altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu