REKLAMI GEÇ

Yardıma muhtaçlara sosyal market

Yardıma muhtaçlara sosyal market

Pamukkale Belediyesi ve Türk Kızılayı Denizli Şubesi, ihtiyaç sahiplerine ile doğal afetten zarar görenlere yapılacak çeşitli yardımlarda işbirliği için “Sosyal Market” projesini hayata geçiriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2015 Çarşamba, 11:07

İşbirliğini içeren protokol, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Habib Yıldız tarafından imzalandı. Protokol 5 yıllık süreci kapsayacak.

İmza töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kızılay ile birlikte sosyal market kurmayı düşünüyoruz. İhtiyaç sahiplerine yönelik bir market olacak. Amacımız alınacak olan malzemelerin özellikle esnaflarımızdan işadamlarımızdan bunları vergiden düşürülmesi için böyle bir uygulama yapılması gerekiyordu. Önümüzdeki süreçte kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıdadan ve giyeceğe birçok ihtiyacının karşılanması konusunda yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Türk Kızılayı Denizli Şube Başkanı Habib Yıldız da, hizmetlerin daha etkin ve daha hızlı şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılması için karşılıklı işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Pamukkale Belediyesi’nden çok önemli bir destek geldi. Ben bu duyarlılığından dolayı Pamukkale Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Gürlesin ve ekibine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu işbirliğiyle güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu