REKLAMI GEÇ

Yarının annelerine sertifika

Yarının annelerine sertifika

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen “Bugünün Kızları Yarının Anneleri” projesi sona erdi. Projede yer alan meslek liseli 100 kız öğrenciye katılım sertifikası verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 13:18

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri kapsamında hayata geçirilen Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi başta olmak üzere birçok kurumun desteklediği “Bugünün Kızları Yarının Anneleri” projesi sona erdi.

Projenin final gecesi, Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, projede yer alan 100 öğrenci ve veliler katıldı.

yarinin-anneleri-4

Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, kız öğrencilere öğüt verdi. İnsan hayatının bir proje ve dizayndan ibaret olduğunu vurgulayan Ramazanoğlu, “Biz hayatımızı iyi kurgulayabilirsek, o dizaynın içinde kendimize doğru pozisyonlar verirsek, hayatta mutlu olmak, başarılı olmak dediğimiz anları yakalamış oluruz. Tabi ki, hepiniz inşallah doktor, mühendis, öğretmen gibi birçok hedeflerinize ulaşacaksınız” dedi.

yarinin-anneleri-3

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise konuşmasında “Bu projeyle de kız çocuklarımızın hayallerine ve gelecekteki planlarına ulaşmalarını, iyi bir insan olarak, anne, eş olarak en iyi şekilde vatanına, milletine hizmet etmeleri anlamında önemli bir yol haritası çizdik” diye konuştu.

yarinin-anneleri-1

Bugünün Kızları Yarının Anneleri projesinin hedef kitlesi, amacı ve ulaştığı sonuçlar anlamında ülkede örnek ve iddialı bir proje olduğunu aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Pamukkale Belediyesi olarak bugünün kızları, hayatımıza şekil ve yön veren yarının annelerine yönelik böylesi özel bir projenin içinde yer almaktan büyük bir onur duyuyorum. Ülkemizde örnek ve iddialı bir bir proje olduğunu düşünüyorum” dedi.

MESLEK LİSELİ 100 ÖĞRENCİ KATILDI
Proje kapsamında gerçekleştirilen badminton, hentbol ve step-airobik spor eğitimleri başta olmak üzere sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere katılan meslek liselerinde eğitim gören ve maddi durumu iye olmayan 100 kız öğrencinin Final Gecesi’ndeki gösterileri ayakta alkışlandı.

yarinin-anneleri-2

Etkinlik sonunda öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu