REKLAMI GEÇ

Yaşlı ve engellilere kişisel bakım hizmeti

Yaşlı ve engellilere kişisel bakım hizmeti

Pamukkale Belediyesi, saç-sakal tıraşı için evden dışarıya çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engellilerin evlerine berber göndererek, kişisel bakım hizmeti sunmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2016 Çarşamba, 11:25

Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetler kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak için evlere temizlik ekipleri gönderen Pamukkale Belediyesi, yeni uygulamasıyla saç-sakal tıraşı olmak için evden çıkamayanlara berber gönderiyor.

İlçede ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü vatandaşların ve engellilerin evlerine giden Pamukkale Belediyesi kuaförü, saç-sakal tıraşı gibi kişisel bakım hizmeti veriyor. Bugüne dek 335 ev ziyaret edilerek, 48 vatandaşa kişisel bakım hizmeti verildi.

GÜRLESİN’DEN SUNAK ÇİFTİNE ZİYARET
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, MECLİS ÜYELERİ Alpaslan Albay ve Kadir Erken ile birlikte ev temizliği yapılan ve kişisel bakım hizmeti verilen 86 yaşındaki Mahmut Sunak ve eşi 82 yaşındaki Havane Sunak’a ziyarette bulundu.

Pamukkale ilçesinde başta yaşlılar ve engelliler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok çalışmayı sürdürdüklerini belirten Gürlesin, “Bilinir belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal belediyecilik gereklerini de yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak ve yardımlarımızla çözüm yolları üreterek sıkıntılarını asgariye indirmek için çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 26 aylık süreçte birçok çalışmayı hayata geçirdik. O çalışmalarımızdan birisi de ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza ve engellilerimize yönelik kişisel bakım hizmeti oldu. Belediye kuaförümüz, yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ederek, saç-sakal tıraşları gibi kişisel bakımlarını yapıyor” dedi.

denizli-pamukkale-evde-bakim-hizmeti-1

Yorumlar

kamil   -  Bağlantı 8 Haziran 2016, 12:26

Sosyal devlet ilkesinin bir toplumun kılcal damarlarına kadara götürülmeye çalışıldığının resmidir bu hizmetler, Başkan Gürlesin’i canı gönülden kutluyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu