REKLAMI GEÇ

Yılbaşı gecesi eğlencede ölüm olayında uyuşturucu itirafı

Yılbaşı gecesi eğlencede ölüm olayında uyuşturucu itirafı

Pamukkale’nin Güzelköy Mahallesi’nde yılbaşı gecesi evde düzenlenen eğlencede diş hekimi kadının ölmesi ve iki kişinin tedavi altına alınmasıyla ilgili tutuklanan zanlı Nurullah T, uyuşturucu kullandıklarını itiraf etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2020 Cuma, 15:12

DENİZLİ (AA)
Güzelköy Mahallesi’nde 1 Ocak’ta yılbaşı eğlencesi yapılan evde diş hekimi Betül Karaayvaz’ın (26) ölü bulunması ve S.A.Y. ve R.K.Y’nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında emniyet ekipleri, evde bulunan B.T, Ö.D.A. ve Nurullah T’nin ifadesine başvurdu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından B.T. ve Ö.D.A. serbest bırakıldı, Nurullah T. ise çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

EV YAPIMI İÇKİ İFADESİ
Nurullah T’nin polise verdiği ifadede, 31 Aralık gecesi arkadaşlarının kendisini arayarak parti yapacaklarını söylediklerini, yanlarına giderken Karşıyaka Mahallesi’nde tanımadığı kişiden uyuşturucu aldığını öne sürdüğü öğrenildi.

Nurullah T’nin, satan kişinin tarif ettiği şekilde uyuşturucuyu ezerek toz haline getirip burnuna çektiğini, evde bulunan E.D, B.Ç, V.T, B.T, S.A.Y, Ö.D.A, R.K.Y. ve Betül Karaayvaz’ın da aynı uyuşturucudan kullandıklarını, ev sahibi B.T’nin yaptığı ev yapımı içkiyi de içtiklerini iddia ettiği belirtildi.

Ölen Karaayvaz ile S.A.Y. ve R.K.Y’nin gece saatlerinde uyuşturucudan bir kez daha kullandıklarını öğrendiğini, bu kişileri sabah kalktıklarında uyandıramadıklarını ileri süren Nurullah T’nin, ağzında köpük ya da sakız gibi bir madde bulunan Karaayvaz’a nefes aldırmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını, sağlık ekipleri eve geldiğinde de öldüğünü öğrendiklerini anlattığı öğrenildi.

Öte yandan, aynı gece evde bulunan 11 kişinin kan ve idrar örnekleri detaylı inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

OLAY
Güzelköy Mahallesi’nde 1 Ocak sabahı B.T’ye ait evde baygın halde bulunanlardan Betül Karaayvaz’ın öldüğü saptanmış, iki kişi Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinde evde tüketilen alkollü ürünlerin sahte ya da kaçak olmadığı belirlenmiş, narkotik köpeğiyle yapılan aramada uyuşturucu tespit edilememişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu