REKLAMI GEÇ

Zeytinköy’de 4 katlı apartta patlama meydana geldi

Zeytinköy’de 4 katlı apartta patlama meydana geldi

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir apartta saat 11.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Doğal gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılan patlama binayı savaş alanına çevirdi, 4 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin patlamayla duvarla birlikte binadan fırladığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 12:45

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi 4095 sokakta bulunan 4 katlı apartın 2. katında bulunan dairede saat 11.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binadan alevler yükseldi, bölgeye itfaiye ve doğal gaz ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri kısa süre içinde alevlere müdahale ederek, yangını kontrol altına aldı. Enerya ekipleri de binanın gaz akışına müdahale etti.

4 KİŞİ YARALANDI
Dairede yaşayan 4 kişi patlamanın etkisiyle yaralandı. Yaralılardan birinin patlamayla duvar ile birlikte yolu fırladığı öğrenildi. Olay yerine sevk edilen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı, tedavi altına alındı. Patlamayla binadan fırlayan kişinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

DOĞAL GAZ SIKIŞMASI İHTİMALİ
Yangının kontrol altına alınması ve soğutma işlemenin tamamlanmasının ardından patlamanın nedeninin belirlenmesi için araştırma başlatıldı. Doğal gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılan patlamaya ilişkin incelemelerin ocağın bulunduğu alanda yoğunlaştığı öğrenildi.

Yapılan ilk tespitlerde doğal gaz hattında bir sorunun bulunmadığı, patlamanın şiddeti ve yarattığı hasar nedeniyle sorunun tespit edilmesinde güçlük yaşandığı ifade edildi.

Patlamaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Yorumlar

Hasan Bahtiyar   -  Bağlantı 31 Aralık 2019, 08:04

Habercilik demek böyle ufak çaplıda olsa hayati meseleleri içeren haberlerden olaylardan bilgilrti halka aktarmaktır o yüzden sizlere teşekkür ediyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu