REKLAMI GEÇ

Denizli’de 1 haftada 101 kaza

Denizli’de 1 haftada 101 kaza

Denizli’de bir hafta içinde 101 trafik kazası meydana geldi. En çok, İzmir, Antalya ve Ankara karayollarında oldu. Bu kazaların 46’sı yaralanmayla sonuçlandı. Yapılan denetimlerde ise 2 bin 572 sürücüye ceza kesildi.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2013 Cumartesi, 11:37

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge ve Şehir içi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiqlerinin 22-28 Kasım tarihleri arasında yaptığı denetimlerde 5 bin 440 araç kontrol edildi. Eksikleri tespit edilen 2 bin 572 sürücüye ceza kesildi. Toplam cezaların yarısının gerekçesi ise hız ihlali. Radara yakalanan 1366 sürücüye çeşitli oranlarda ceza uygulandı.

101 KAZA MEYDANA GELDİ
22-28 Kasım tarihleri arasında, bölge ve şehirçi trafik denetleme müdürlüklerinin sorumluluk alanlarında 101 kaza meydana geldi. Bölge trafik sorumluluk alanında 10 yaralanmalı, 9 maddi hasarlı olmak üzere toplam 19 kaza oldu. Şehir içinde ise 46 yaralamalı, 36 maddi hasarlı olmak üzere toplam 82 kaza meydana geldi.

KAZALAR ŞEHİRLERARASI YOLLARDA
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada kazaların daha çok, İzmir, Ankara ve Antalya karayolu üzerinde meydana geldiği bildirildi. Kaza nedenleri arasında, yayaların araçların geçiş önceliğine uymamaları, takip mesafesinin korunmaması ve araçların mevsim şartlarına uygun olarak hazırlanmaması gösterildi.

Yorumlar

Murat   -  Bağlantı 1 Aralık 2013, 22:34

Hangi yetkili kazalarla ilgili ”yayaların araç geçiş önceliğine uymadınığı” söylüyorsa önce yeniyol üniversite kavşağında karşıdan karşıya geçmeye çalışsın bakalım geçebiliyor mu? Yayalara yeşil yanıyor aynı zamanda araçlarada yeşil yanıyor ve insan demeye şahit isteyen araç sahipleri frene basıp yayalara yol vereceğine gaza basıp üzerine sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı