REKLAMI GEÇ

101 yaşındaki Fatma nine ile buluştular

101 yaşındaki Fatma nine ile buluştular

Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yaşlılar Haftası nedeniyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Akkaya ve Özbaş, ilçede yaşamını sürdüren 101 yaşındaki Fatma Kara ile buluştu, anılarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mart 2016 Salı, 10:12

Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede yaşayan yaşlıları tek tek ziyaret etti.

denizli-saraykoy-yasli-ziyareti-1

İlçenin yaşayan tarihi 101 yaşındaki Fatma Kara’nın evinde gerçekleşen ziyaret ise ayrı bir anlam taşıdı. Torunu İdris Demir’in yanında kalan Fatma Kara’nın elini öpen Akkaya ve Özbaş, uzun uzun sohbet etti, anılarını dinledi.

Ziyaretin ardından değerlendirme yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Kaymakamımız ile birlikte Fatma Ninemizi ziyaret ettik ve ellerini öperek hayır duasını aldık. Çok şeyler görmüş, çok şeyler yaşamış. Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı, Kurtuluş Savaşı’nın en şiddetli olduğu dönemlerde, 1915 yılında dünyaya gelmiş. Hayatı boyunca yaşadıkları, anıları, biz gençler için gerçekten bulunmaz bir hazine. O’nun yaşamından kesitleri dinlemek ve tecrübelerinden istifade etmek, bize önemli bir rehber oldu. Kendisine uzun ömürler diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı