REKLAMI GEÇ

Başkan Ahmet Necati Özbaş, 300’üncü nikahı kıydı

Başkan Ahmet Necati Özbaş, 300’üncü nikahı kıydı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 6 yıldan bu yana 300 çiftin nikahını kıydı, mutluluklarına şahit oldu. Özbaş, son nikahta Gamze Taşçı ve Mahmut Atakul çiftinin mutluluklarını paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2019 Çarşamba, 13:08

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılından bu yana vatandaşların düğün, sünnet ve hayır cemiyetleri davetlerine katılarak vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Başkan Özbaş, 2014 yılından bu yana kıydığı nikahlarla mutluluk rekoru kırdı.

6 yılda 300 çiftin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olan Başkan Özbaş, 300. nikahını Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda düzenlenen Gamze Taşçı ve Mahmut Atakul çiftinin nikah akdi ile gerçekleştirdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ““6 yıllık görev sürecimizde 300 nikahımızı gerçekleştirmişiz. Bu rakam daha fazla olabilirdi. Çünkü program yoğunluğumuz sebebiyle katılamadığımız nikahlarımız oldu. Ancak nikahını kıyamadığımız çiftlerimizin düğün cemiyetlerine katılarak yanlarında olmaya çalıştık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı