REKLAMI GEÇ

Özbaş, aday öğretmenler ile buluştu

Özbaş, aday öğretmenler ile buluştu

Sarayköylü aday öğretmenler, görev yerlerine gitmeden önce Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile bir araya geldi. Başkan Özbaş, aday öğretmeleri başarı dilekleriyle uğurladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 12:49

Milli Eğitim Bakanlığı’nca bu yılki atama döneminde Türkiye’nin farklı bölgelerinde görevlendirilen Sarayköylü aday öğretmenler, görev yerlerine hareket etmeden önce Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti.

Sarayköy’de farklı okullarda danışman öğretmenler ile birlikte derslere katılan ve öğretmenlik mesleğine ilk adımı atan aday öğretmenler, Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Akhan ile birlikte ziyaret ettikleri Başkan Özbaş’a teşekkür etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da, “Sizler, en kutsal mesleklerden birisi olan öğretmenliğe ilk adımı attınız. Bir anne, bir baba gibi öğrencilerinize sahip çıkacak ve onları hayata hazırlayacaksınız. Görev yapacak olduğunuz yerlerde sadece devletimizin ve aziz milletimizin sıcaklığını ve şefkatini değil aynı zamanda Sarayköy’ün de sıcaklığını ve sevgisini götüreceksiniz. Oralarda yetiştirdiğiniz çocuklar yarın bu ülkenin geleceğini inşa edecekler. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyor, görevlerinizde başarılar temenni ediyorum. Rabbim bu kutlu yolda sizlere yardımcı olsun. Başarılarınız daim olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı