REKLAMI GEÇ

Başkan Özbaş’tan gençlere “Dükkan sizin”

Başkan Özbaş’tan gençlere “Dükkan sizin”

Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş gençlere ‘Siz yeter ki sanatla ilgilenin ben ne gerekiyorsa yaparım’ dedi, gençler de onu mahcup etmedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2016 Perşembe, 13:28

Sarayköy Belediyesi’nin katkıları ve Hak Eğitim Merkezi’nin önderliği ile ilçede açılan resim, hat, ebru, minyatür ve tiyatro kurslarına katılan gençler ortaya inanılmaz eserler çıkardı. Başkan Necati Özbaş kurslara katılan gençlere tam destek sözü verdi gençler de başkanı mahcup etmedi. Kursları ziyaret eden Başkan Özbaş sıcak bir ev sahipliği ile karşılaştı.

Gençlerin etrafını sardığı Sarayköy Belediye Başkanı Özbaş; “İlçemizin kültürel ve sanatsal faaliyetlerini artırma, vatandaşlarımızın becerilerinden sanatta da faydalanmak gerektiğini düşündük. Katılımcı gençlerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin sanatla ne kadar iç içe olduğunu herkese bir kez daha gösterdiler. Bu işe gönül vermiş olan Aysun Tuncer hocamıza bu önemli projeye önderlik ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Dükkanı Tiyatro Kulübü’ndeki gençlerle de bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Belediye olarak bu binamızı size tahsis ederken dedik ki “Gençler Dükkan Sizin”. Her geçen gün kendinizi daha fazla geliştirdiniz. İnanıyorum ki kısa zaman içerisinde farklı ilçelerden, illerden davet alan bir tiyatro ekibi olacak ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceksiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı