REKLAMI GEÇ

Belediyenin ortağı olduğu kilitli parke taşı tesisinden hırsızlık: 6 çalışan işten çıkarıldı

Belediyenin ortağı olduğu kilitli parke taşı tesisinden hırsızlık: 6 çalışan işten çıkarıldı

Sarayköy Belediyesi’nin ortaklığı bulunan kilitli parke taşı üretim tesisinden malzeme çaldıkları iddia edilen 6 belediye çalışanı işten çıkarıldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş adli ve idari işlemler sürdüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ağustos 2020 Pazar, 09:56

Sarayköy Belediyesi’nin ortağı olduğu kilitli parke taşı üretim tesisi yetkilileri, şirketten çalınan malzemeler olduğunu tespit edip Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilişiği olduğu düşülen 6 belediye çalışanı gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü savcılık ifadesinin ardından, iki kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaydan sonra 6 belediye çalışanının işine son verildi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş belediyenin internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Belediyemizin ortağı olduğu kilitli taş üretim tesislerinde kullanılmayan bazı malzemelerin tesis bahçesinden çalındığının tespit edilmesinin üzerine suçluların bulunması amacıyla 5 Ağustos’ta şirket yetkililerimiz tarafından Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulunulmuştur.

Olayla ilişiği olduğu tespit edilen tüm personellerin iş akdi feshedilmiş olup, haklarında gerekli olan tüm adli ve idari işlemler devam etmektedir.

Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da hemşehrilerimizin bizlere emanet olan belediyemizin ve Sarayköyümüzün hakkını ve hukukunu namusumuz gibi korumaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı