REKLAMI GEÇ

Sarayköylü kadınlar sinemayla buluştu

Sarayköylü kadınlar sinemayla buluştu

Sarayköy’de seralarda çalışan kadınlar, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın organizasyonuyla sinemayla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2017 Pazartesi, 09:57

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 8 Mart’ta ilçede özel bir firmaya ait serada çalışan kadınların“Bizi de sinemaya gönder” talebine kısa sürede yanıt verdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, serada çalışan kadınları sinemaya gönderdi. Mesai sonrası çalıştıkları seradan alınan kadınlar ilk olarak yemekte bir araya geldi. Ardından bir alışveriş merkezinde sahnelenen Recep İvedik-5 filmini izlemek için yerlerini aldılar. Ayrıca Sarayköy Belediyesi’nin ikramı olan patlamış mısır ve içecek ikram edildi.

Sinema sonrası bazıları ilk defa sinemanın keyfini çıkardı bazıları da iş sonrası stres attı. Başkan Özbaş’a teşekkür eden kadınlar, “Sözünü tuttu bizi sinemaya getirdi. Bu güzel jesti için kendisine çok teşekkür ederiz. Bizim için çok güzel bir gün oldu. Çok keyif aldık” dedi.

Kadınların her zaman hayatta en önemli yerde olduğunu ifade eden Başkan Özbaş, “8 Mart Kadınlar Günü’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Özel bir firmaya ait seraya yaptığımız ziyaretlerde hanımefendiler bizden sinema sözü istedi, bizde ‘en yakın zamanda isteğiniz yerine getirilecek’ demiştik. Verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşadık. Etkinliğimize katılan bayanlarımızın güzel bir gün geçirmelerini sağladıysak ne mutlu bize” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı