REKLAMI GEÇ

Gurbetçi aile Sarayköy’de meydana gelen kazada 2 çocuğunu kaybetti

Gurbetçi aile Sarayköy’de meydana gelen kazada 2 çocuğunu kaybetti

Sarayköy’de dün gece tanker ile TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen patlamada iki çocuğunu kaybeden baba İbrahim-Gülşen Şama çifti ile çocuklarının Fransa’dan tatil için geldikleri öğrenildi. İbrahim Şama ve eşi ile bir çocuğu kazadan yaralı olarak kurtulurken, iki çocuğu hayatını kaybetti. Gurbetçi İbrahim Şama, 5 yıl önce de Denizli’de anne ve babasını soba zehirlenmesine kurban vermişti.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2017 Salı, 15:01

Sarayköy’de dün gece saat 01.00 sıralarında tanker ile orman yangınına müdahale için iş makinası taşıyan TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen patlamanın ardından ölenlerden ikisinin Tavaslı gurbetçi bir ailesinin çocukları olduğu öğrenildi.

ÖLÜM YOLDA YAKALADI
Aslen Tavas’ın Karahisar Mahallesi’nden olan İbrahim Şama, eşi Gülşen Şama ve çocukları Görkem (13), Zeynep (8) ve Efe (4) ile birlikte Fransa’da yıllık izin için iki gün önce yola çıktılar.
Gece saat 01.00’de Sarayköy’e geldiklerinde, ikamet ettikleri Zeytinköy Mahallesi’ne kilometreler kala kaza ve patlama oldu. Patlama esnasında çocuklardan Görkem ile Zeynep hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Efe tedavi altında. Yine ağır yaralanan İbrahim Şama’nın tedavisi ise İzmir’de Yanık Ünitesi’nde sürüyor. Anne Gülşen Şama’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ACI KADER
Fransa’da yaşayan İbrahim Şama, 6 yıl önce Zeytinköy Mahallesi 4089 Sokak 4 numaralı evi satın aldı. Evde annesi Zeynep ile babası Hüseyin Şama yaşamaya başladı. 4 Şubat 2012’de karbonmonoksit gazından zehirlenen Zeynep Şama öldü, Hüseyin Şama’nın bir süre devam eden tedavisinin ardından taburcu oldu ve 9 ay sonra o da hayata gözlerini kapadı.

İbrahim Şama, yeni aldığı evde annesini kaybettikten sonra, yıllık izne geldiği ülkesinde de evine kilometreler kala iki çocuğunu kaybetti. Şimdi kendisi ve bir çocuğu da yaşam mücadelesi veriyor.

Yorumlar

yusuf ulus   -  Bağlantı 5 Temmuz 2017, 09:34

sarayköyde çok üzöcü kazada ölen gurbetci aileye allah sabirlar versin ölenlerede allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun birdaha böyle kazalar olmamisini allatan niyaz ederim acimiz böyük sarayköylü olarak gurbet ellerde çok üzgünüz .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı