REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de orman yangını büyüyor

Sarayköy’de orman yangını büyüyor

Sarayköy’ün Kabaağaç Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangınının esintinin de etkisiyle hızla büyüdüğü öğrenildi. İki yangın uçağının müdahale ettiği yangının meydana geldiği alanın sarp bir bölge olması nedeniyle ekiplerin karadan yaklaşmakta güçlük çektiği bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2017 Pazartesi, 18:46

Sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi yakınlarındaki bir plastik fabrikasında çıkan yangının ardından Denizli şimdi de orman yangını ile mücadele ediyor.

Sarayköy’e bağlı Kabaağaç Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangınının yakınlardaki Tekkeköy’e doğru, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdüğü öğrenildi. Yaklaşık 10 hektarlık alana yayılan yangına, Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki iki yangın uçağının müdahaleye devam ettiği bildirildi.

Yangına karadan müdahale için Denizli ve Sarayköy’den ve çevre ilçelerden itfaiye ekiplerinin geldiği ancak yangının sarp bir alanda başlaması nedeniyle ekiplerin yaklaşmakta güçlük çektiği bilgileri veriliyor. Kabaağaç Mahallesi Muhtarı Cengiz Akın, Sarayköy ve Kabaağaç halkının da ekiplere yardım amaçlı bölgeye geldiğini belirterek, yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı