REKLAMI GEÇ

Sarayköy’e modern kültür merkezi

Sarayköy’e modern kültür merkezi

Sarayköy’e modern kültür merkezi yapımı için ilk kepçe vuruldu. 3 bin 225 metrekare alana yapılacak olan kültür merkezinin 5 milyon 300 bin liraya mal olacağı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2017 Perşembe, 13:37

Sarayköy’de ilçenin sanatsal faaliyetlerinin hayata geçirilmesi ve sanata yakışacak bir alanda oluşturulması için Bala Mahallesi’nde 3 bin 225 metrekare alana yapılacak olan kültür merkezinin yapımı için ilk kepçe vuruldu.

İlçenin tüm sanatsal faaliyetlerinin yapılacağı ve önemli ihtiyacın giderileceği kültür merkezinin 5 milyon 300 bin liraya mal olacağını söyleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Belediyesi olarak ihtiyaca göre projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

Kültür merkezinde her ayrıntı düşünüldü. Merkezde 330 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otopark bulunacağı belirtildi.
Başkan Özbaş, “Şehit Hüseyin Kuş Parkı bahçesinde önemli prestij projelerimizin biri olan Kültür Merkezmizin temel kazım çalışmalarına başladık. 5 milyon 300 bin liraya mal olacak Kültür Merkezimiz içerisinde 330 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otopark bulunacağını ve ilçe içerisinde bulunan büyük bir merkez olacak. İlçemizin ciddi bir ihtiyacı olan nikah salonunu da bu proje ile vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Halk Eğitim sergilerimizin ya da dışarıdan gelen sanatçılarımızın eserlerini sergileyebileceği alanlarımız mevcut olacak. Bu sayede ilçe halkımız tüm sanat faaliyetleri ile buluşabilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı