REKLAMI GEÇ

Halk oyunlarında Sarayköy fırtınası

Halk oyunlarında Sarayköy fırtınası

Geçen yıl halk oyunlarında elde ettiği Türkiye şampiyonluğu ile adından söz ettiren Sarayköy Atatürk Ortaokulu, başarısını sürdürüyor. Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk oyunları topluluğu, Marmaris’te düzenlenen 2016-2017 Okul Sporları Sezonu Halk Oyunları Yıldızlar-Gençler Grup yarışmasında birincilik elde ederek, Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2017 Salı, 10:58

Geçtiğimiz yıllarda halk oyunlarında Türkiye Şampiyonluğu elde ederek adından ve performansından söz ettiren Sarayköy Atatürk Ortaokulu bu yılda başarıyı elinden bırakmadı. 2016-2017 Okul Sporları Sezonu Halk Oyunları Yıldızlar-Gençler Grup yarışması 04-05 Mart tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirildi. 8 ilden gelen ekiplerin performansını sergilediği yarışmada Sarayköy Atatürk Ortaokulu’nun performansı herkesi hayran bıraktı.

Yıldızlar geleneksel düzenlemeli dalda 90.00 puan alarak grup birincisi olan Sarayköy, Denizli’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Birincilik ödülünü Muğla Valisi Amir Çiçek ‘ten alan Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi, Vali Çiçek’e Türkiye şampiyonluğu sözü verdi.

Antrenör Ömür Günay, “Bizlere inanan her zaman yanımızda olan okul idaremize, bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan velilerime, halk oyunları sevdalısı dansçılarıma, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 2014 yılından itibaren Denizlimizi bölgede ve Türkiye finallerinde güzel sonuçlarla temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu seneki hedefimiz geçen sene yaşadığımız Türkiye şampiyonluğunu tekrar ilimize kazandırmak. Yardımcılarım ve tüm ekiplerimle birlikte bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalışıyoruz. Umarım geçen yıllarda olduğu gibi Denizlimizi halk oyunlarında güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

Sarayköy Atatürk Ortaokulu’nun her zaman yanında olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Okulumuz adına yarışan tüm kardeşlerime, antrenörleri Ömür Günay hocamıza, yardımcı ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Geçen sene okullar arası yıldızlar düzenlemeli dalda Türkiye şampiyonluğu ve kulüpler arası gençler düzenlemesiz dalda Türkiye üçüncülüğünü ilçemize ve ilimizi en güzel şekilde temsil ettiler. Yoğun bir çalışmanın içine giren ekibimiz, Marmaris’ten yine başarı ile evlerine döndüler. Sarayköy Belediyesi olarak onlara destek vermek ile ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bugün bir kez daha gördük” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı