REKLAMI GEÇ

Seyir halindeki beton yüklü kamyon, karayoluna uçtu sürücü yaralandı

Seyir halindeki beton yüklü kamyon, karayoluna uçtu sürücü yaralandı

Çevre Yolu’nun Bozburun mevkisinde seyir halinde olan beton mikseri karayoluna uçtu. Sürücü yaralanırken, kaza esnasında karayolunda seyir halinde olan başka bir aracın olmaması büyük şans olarak nitelendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2017 Cuma, 13:01

Bozburun Mahallesi yakınındaki Çevre Yolu’nun başlangıç noktasında ilginç bir kaza meydana geldi.

Ali Pulat’ın kullandığı 06 EZ 8010 plakalı beton mikseri, tonlarca ham beton ile Sarayköy istikametinden Denizli istikametine doğru seyir halinde iken, Denizli-İzmir Karayolu’ndan Çevre Yolu’na girdi. Mikser, bir anda kontrolden çıktı ve metrelerce yükseklikten Denizli-İzmir Karayolu’na uçtu.

Mikserin içindeki çimentolar çevreye yayıldı. Kaza esnasında karayolundan otomobil ya da yolcu otobüsünün geçmemesi büyük şans olarak nitelendirildi. Zira, kaza esnasında karayolunda hareketlilik olsaydı, tonlarca beton taşıyan mikser, onların üzerine düşecekti.

Yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Ardından çevreye yayılan betonların bir bölümü temizlendi ve karayolunun tek şeridi trafiğe açıldı.

Kazada yaralanan sürücü Ali Pulat, mikserin içinden itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı ve ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, mikserin freninin patlama olasılığının yüksek olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Kadir   -  Bağlantı 26 Mayıs 2017, 21:09

şehir içindeki bütün caddelerde aynı tehlikeli şekilde geçiyor beton arabaları

Vatandaş   -  Bağlantı 26 Mayıs 2017, 17:24

Yine mikser yine facia kaç gün oluyor daha savcımızı kaybedeli bu kamyonlar durduruluyor ama kazayı araçlar değil onları kullanan zihniyetler yapıyor . Firmaların kamyonları denetleniyor mu yada ceza kesilen araçların ceza makbuzları işleniyor mu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı