REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de uzlaşma vatandaşa yaradı

Sarayköy’de uzlaşma vatandaşa yaradı

Sarayköy Belediyesi’nin uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı jeotermal ısıtma sisteminde önemli yol kat edildi. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, mevcut ısıtma sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2017 Pazartesi, 09:37

Sarayköy Belediyesi’nin Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Bereket Enerji İşletme Müdürü Cem Şahin ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Başkan Ahmet Necati Özbaş’ın açılış konuşması ve sunumunu yaptığı toplantıda, Bereket Enerji Firması ile yapılan mutabakat sonucu faturalarda belirli oranlarda indirime gidildiği açıklandı.

Anlaşmayla 2016-2017 ısınma döneminde sabit ücretlerin kaldırıldığını, daha önce alınmış olan ücretlerin Ocak ayı faturasından itibaren mahsup edileceğini belirten Başkan Özbaş, “100 m2 bir binada senelik 286 TL indirim sağlandı. Isınmada oluşan dengesizlerin ortadan kaldırılması için 100 m2 bir binanın sezonluk ısı tüketim miktarı 15.000 kWh üst tüketim değeri ile sınırlandırılmıştır, 100 m2 bir bina sezon boyunca bu duruma göre en çok 1.200 TL ısınma bedeli ödeyecektir. Ayrıca Kasım ve Aralık dönemlerine ait faturalarda yapılan fazla ödemeler, Ocak ayı faturasından mahsup edilecektir” dedi.

Firma tarafından vatandaşlara, 2017-2018 ısınma sezonunda bina izolasyonlarının yapılması, tesisat sistemlerinde gerekli önlemlerin alınması ile verimli ısınma konusunda destek verileceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı