REKLAMI GEÇ

Kayıp esnaf Sarayköy’de bulundu

Kayıp esnaf Sarayköy’de bulundu

Merkezefendi’nin Üçler Mahallesi’nde 4 gündür kendisinden haber alınamayan ve arama çalışması başlatılan esnaf, Sarayköy’de bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2019 Perşembe, 11:30

Üçler Mahallesi’nde su ticareti yapan Özay Öztürk’ten (47), pazartesi günü işe gitmek üzere evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamayan yakınlarının polise kayıp ihbarında bulunması üzerine dün arama çalışması başlatıldı.

Son olarak ormanlık araziye giderken görüldüğünü belirlenen Öztürk’ün bulunması için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) koordinasyonunda AKUT ve İHH Arama Kurtarma ekiplerince çalışma yürütüldü.

Üçler, Bereketler ve Karahasanlı mahallelerinin üst kısmındaki ormanlık alanda yapılan çalışmalara hava muhalefeti dolayısıyla ara verildi.

Sarayköy’de devriye görevi yapan polisler, adres soran kişinin kimlik kontrolünü yaptı. Şahsın, kayıp ihbarında bulunulan Özay Öztürk olduğunu belirleyen ekipler, Öztürk’ü ailesine teslim etti.

Evli ve 3 çocuk babası Öztürk, pazartesi günü işe gitmek üzere evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı