REKLAMI GEÇ

Sağlıklı yaşam için eşofmanları giydiler

Sağlıklı yaşam için eşofmanları giydiler

Sarayköy’de Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda herkes sabah sporunda buluşuyor. Genci yaşlısı tüm ilçe sağlıklı yaşam için egzersiz programına katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2019 Salı, 15:01

Sarayköy sağlık için spor yapıyor. İlçede başlatılan bir çalışma ile 7’den 70’e herkes sabah sporuna dahil edilmeye çalışılıyor. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinesindeki organizasyon sabah 6’da başlıyor ve iki saat sürüyor.

Antröner Nagihan Kirez ile spor uzmanları Ali Taşkın, Yusuf Karlıoğlu ve Hanefi Esmer önderliğindeki egzersiz ve tempolu yürüyüş proramına katılan vatandaşların sayısında her geçen gün artış görülüyor.
İlçenin yeşil doğası ve temiz havası eşliğindeki egzersiz programı eğlenceli yarışmalar ile renklendiriliyor. Dereceye giren yarışmacılara ödüller veriliyor ve bu yolla katılımın artması planlanıyor. Özellikle atletizm branşında son dönemde yüzlerce çocuğu lisanslı sporcu yapan Sarayköy diğer branşlarda da katılımın artması için çabalıyor.

Etkinlikler hakkında bilgi veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Durmuş Cansever, yaptıları çalışmaların meyvesini aldıklarını belirtirken, “Henüz sporla tanışmamış Sarayköylüleri her sabah 06:00’da bilinçli spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı