REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi, gençlere yatırım yapıyor

Sarayköy Belediyesi, gençlere yatırım yapıyor

Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, ilk ve ortaokul öğrencileri için deneme sınavlarına başladı. Deneme sınavları ile öğrencilerin sınav stresini minimuma indirmeleri, bilgi, beceri ve zaman kullanımını doğru ölçülmeleri sağlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2021 Salı, 14:44

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın eğitim şehri olma yolunda attığı büyük projelerinden birisi olan Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, 2017 yılından bu yana uzman öğretmen kadrosuyla hizmet veriyor.

LGS ve YKS’ye hazırlık eğitimi dışında ilk ve ortaokul öğrencilerine de etüt hizmeti verilen Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ilk kez 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik deneme testi yapıldı. Deneme sınavında elde edilen sonuçlarla başarılı olan öğrenciler, öğretmenleri tarafından ödüllendirildi.

İlk ve ortaokul öğrencilerine yönelik deneme sınavlarına ağırlık verileceğini aktaran Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Öğretmenlerimiz tarafından yapılan deneme sınavı ile öğrencilerimizin bilgi, beceri, zaman kullanımını doğru ölçülmesi sağlanıyor. Öğrencilerin kaygı durumlarını, stres faktörlerini deneme sınavlarına girerek aşabileceklerinin farkında olduğumuz için çalışmalarımızı bu yönde ilerletiyoruz.  Deneme sınavlarına giren öğrencilerimizin, gerçek sınavda ne yapacağını önceden bildiği için stresi daha aza inmiş oluyor. Ayrıca deneme sınavlarında öğrencilerimizin durumunu tespit noktasında belirleyici bir rol oynuyor. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar için hizmetlerimizi açtığımız gibi bırakmıyoruz. Zaman geçtikçe, yenilikler ortaya çıktıkça tekrar tekrar düzenliyoruz. Gençlerimizin, hizmetlerimizi daha donanımlı bir şekilde kullanması için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı