REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne ünlü akını

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ne ünlü akını

“Bizim Evin Halleri” dizisinin “Füsun” karakterini canlandırarak akıllarda yer eden usta oyuncu Pervin Ünalp, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni ziyaret etti. Ünalp, çocuklarla birlikte “Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filmini” izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2018 Cuma, 11:36

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi ünlü oyuncuları ağırlamaya devam ediyor. Usta oyuncu Turgay Tanülkü, Bizimkiler Dizisi’nin Cemil’i, Uğurtan Sayıner, Hababam Sınıfı Güle Güle, Muhsin Bey ve Aşıksın gibi filmlerde gösterdiği performansla hafızalara kazınan usta oyuncu Osman Cavcı, Mahşer-i Cümbüş ile tanınan Dilek Çeleb’den sonra şimdi de “Bizim Evin Halleri” dizisinin “Füsun” karakterini canlandırarak akıllarda yer eden usta oyuncu Pervin Ünalp, Kültür Merkezi’ni ziyaret etti.

“Kültür merkezleri önemli yerlerdir” diyen usta oyuncu Pervin Ünalp, Sarayköy Belediyesi’nin bu konuda yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu belirterek “Her şey gelip geçer ama insana, gençliğe, çocuklara yatırım hiçbir zaman kaybolmaz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yaptığı bu güzel yatırımlar için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ederim” dedi.

Denizli ilçeleri arasında ilk kez vizyon filmlerin izleyicisiyle buluştuğu yer olan Sarayköy’e gelen usta oyuncu Ünalp, Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde izleyiciyle buluşan Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filminin de bir parçası aslında. Usta oyuncu Ünalp, Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası animasyon filminin Fatma Nine karakterini seslendiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı