REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü yeni sezon için sahne aldı

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü yeni sezon için sahne aldı

Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, sergilediği ‘Bizim Hastane’ oyunuyla ilçe halkına merhaba dedi. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş oyundan sonra yaptığı konuşmada Sarayköy halkına vizyon filmlerin Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonunda olacağı müjdesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2018 Pazar, 12:07

Sarayköylüler tiyatroyu çok sevdi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın destekleriyle kurulan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde başarıya imza atmaya devam ediyor. Tiyatro sezonu başlamasıyla birlikte Sarayköylüler tiyatroyla buluşmaya başladı.

Sarayköylü gençlerden oluşan Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübü, Hakkı Karaca’nın eğitmenliğinde Ahmet Başımoğlu’na ait Bizim Hastane oyunu ile Sarayköylülerin karşısına çıktı. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununa Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Bizim Hastane tiyatro oyununa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kahkahaların eksik olmadığı gece sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ilçe halkına sinema müjdesi verdi.

Başkan Özbaş, “Yakın bir zamanda açtığımız Kültür Merkezimizde faaliyetler büyük bir yoğunlukla devam ediyor. Tiyatro sezonunun başlamasıyla birlikte Sarayköy Belediyesi Tiyatro Kulübümüz sezonunun ilk oyunları olan Bizim Hastane oyunu ile bizimle. 3 yıl önce yüzlerce gencimiz ile hala içimizde var olan o heyecanla tiyatroya başlamıştık. Kültür merkezimizden önce tiyatro faaliyetlerimiz düğün ve toplantı yapmaya uygun ancak tiyatro yapmaya uygun olmayan çok amaçlı belediye salonumuzda gerçekleşiyordu. Gençlerimiz o güzel yetenekleriyle harikalar yaratıyorlardı ancak sahnelenen yer uygun değildi. Şimdi oyunlarına yakışır yerde sanatlarını yapıyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı