REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi vatandaşları yalnız bırakmadı

Sarayköy Belediyesi vatandaşları yalnız bırakmadı

Koronavirüs tedbirleri kapmasında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulamasında, Sarayköy Belediyesi ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalıştı. Bebek bezinden sokak hayvanları bakımına kadar her alanda yardıma koştular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2020 Pazartesi, 14:50

31 ilde geçtiğimiz Perşembe gününden Pazar saat 24.00’e kadar uygulanan sokağa çıkma yasağında Sarayköy belediyesi aralıksız çalıştı. Sarayköy Belediyesi ekipleri vatandaşların istekleri doğrultusunda mağdur olmamaları için bebek bezi, süt ekmek ve daha birçok taleplerini ulaştırdı.

YASAKTA EVDE SAĞLIK HİZMETİ
Sarayköy Belediye görevlisi hemşire yasaktan dolayı çıkamayan hastalara pansuman ve iğne yaptı. Ayrıca hastaneye gitmesi gereken vatandaşların ambulansla nakli gerçekleştirildi.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
Sokak hayvanlarını da unutmayan Sarayköy Belediyesi ekipleri, ilçedeki bütün mahalleleri gezerek kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu park, bahçe gibi yaşam alanlarına yiyecek ve su bıraktı.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN KALDI
Vatandaşların isteklerini ulaştıran ve telefonla arayarak taleplerinin ellerine ulaşıp ulaşmadığını teyit eden belediye ekiplerine tam not veren Sarayköylüler, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a da teşekkür etti.

SARAYKÖY BELEEDİYE BAŞKANI ÖZBAŞ “BİRLİKTE YENECEĞİZ”
Dört günlük sokağa çıkma yasağında yoğun çaba sarf eden mesai arkadaşlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde Sarayköyümüzün ve hemşehrilerimizin sağlığı, rahatı ve huzuru için çok yoğun çaba sarfeden mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tabi ki en çok da sağlık çalışanlarımıza, polis, jandarma ve bekçilerimize, fırıncılarımıza ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu salgını birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ile birlikte başaracağız, birlikte yeneceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı