REKLAMI GEÇ

Sarayköy kapalı pazaryerine kavuşacak

Sarayköy kapalı pazaryerine kavuşacak

Sarayköy Belediyesi’nin yaptıracağı kapalı pazaryeri için son pürüzler de giderildi ve 9 bin 837 metrekarelik alanın tapusu alındı. Başkan Ahmet Necati Özbaş, Denizli’nin en modern pazaryerlerinden birisini Sarayköy’e yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2015 Perşembe, 17:00

Sarayköy’ün ihtiyacı olan kapalı pazaryeri yapımı için bir aşama daha tamamlandı. Turan Mahallesi’nde pazaryeri yapımı için belirlenen, çeşitli kurum ve kuruluşlara ait olan arsanın istimlakıyla ilgili tüm işlemler bitirildi. Toplam 9 bin 837 metrekare alanın tapusu da Sarayköy Belediyesi’nin oldu.

denizli-saraykoy-ozbas-ic

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, açık alanda ve sokak aralarında kurulan pazardan alışveriş yapmak zorunda kalan ilçe halkının yazın sıcak, kış aylarında yağmur ve rüzgarla zor anlar yaşadığını, yapılacak kapalı pazaryeriyle bu çilenin sonlanacağını söyledi.

Pazaryeri projesini hayata geçirmek için en zor aşamalardan birisinin tamamlandığını ifade eden Özbaş, “Artık pazaryeri alanının tapusu Sarayköy Belediyesi’nde. Teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından hızla yapım aşamasına geçeceğiz. Denizli’nin en modern kapalı pazar yerinin yapımına en kısa sürede başlayacağız. Esnafımız rahat bir ortamda satış yapma, Sarayköylüler de rahat bir alışveriş yapma imkanına kavuşacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı