REKLAMI GEÇ

Sarayköy TOKİ Konutları’nda anahtarlar dağıtılıyor

Sarayköy TOKİ Konutları’nda anahtarlar dağıtılıyor

Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçede yapımı başlayan 410 konut tamamlandı. Yüzlerce kişinin merakla beklediği anahtar teslim töreni tarihini Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş açıkladı. Başkan Özbaş, TOKİ konutlarında 8 Temmuz tarihi itibariyle anahtar teslim işlemlerinin başlayacağını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2019 Salı, 16:59

Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçenin Trafo Mahallesi’nde yapımına başlanılan Denizli ve çevre illerden yoğun talep alan 410 konutun yapımı tamamlandı. 122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan 410 TOKİ konutunun kuraları çekilmiş ve hak sahipleri belirlenmişti. TOKİ konutlarında yapılan son çalışmaların ardından Başkan Özbaş, yüzlerce kişinin merakla beklediği anahtar teslim tarihini açıkladı.

8 Temmuz-26 Temmuz tarihleri arasında hak sahiplerine anahtar teslim yapılacağını açıklayan Başkan Özbaş, “ Konumu, planı ve sosyal donatıları ile ülkemizin örnek konut projelerinden bir tanesi olan ve yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma hayalinin gerçeğe dönüştüğü ilçemizin yeni yaşam merkezi Sarayköy TOKİ Konutları, hak sahiplerine teslim ediliyor. İlçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı