REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de Halk Eğitim Merkezi kurs saatleri değişti

Sarayköy’de Halk Eğitim Merkezi kurs saatleri değişti

Kursiyer sayısına göre ilçenin yüzde 24’üne hitap eden Sarayköy Halk Eğitim Merkezi, kurs saatlerini okuyun, çalışan ve ev hanımlarına göre değiştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2020 Pazartesi, 14:15

Sarayköy Halk Eğitim Merkezi, değişik dallarda düzenlediği kurs saatlerini gelen istekler üzerine okuyan, çalışan ve ev hanımlarına göre yeniledi. Saat değişikliği kursa gelmek isteyen ve saatleri nedeniyle gelemeyenlerin de kurslardan faydalanabilmesi için yapıldı.

Sarayköy Kaymakamlığı’nın koordinesinde belediye, sivil topluk kuruluşları, cezaevi ve İş-Kur’un düzenlediği kurslara bugüne kadar 7 bin 375 kişinin katıldığı belirtildi. İlçe nüfusunun yüzde 24’ünü kapsayan kurslarda kursiyerlere alüminyum kabartma yapımı, bağ budama, basketbol, çocuk üst giysileri dikimi, elde tül işi yapımı, emlak danışmanlığı, fön çekimi, futbol, gitar eğitimi, gümüş takı işlemeciliği, İngilizce A1 seviyesi, karate, katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçisi, klasik gitar eğitimi, okuma-yazma 2. Kademe, pilates eğitimi, perde hazırlama, piyano eğitimi, satranç, resim, voleybol, bağlama, işaret dili gibi eğitimler veriliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı