REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de kaza yapan sürücü, korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekledi.

Sarayköy’de kaza yapan sürücü, korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekledi.

Sarayköy’ün Cunhuriyet Mahallesi’nde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan sürücünün imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Yaralı Necati Topal, korku dolu gözlerle kurtarılmayı bekledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2020 Pazartesi, 19:13

Kaza, Sarayköy’ün Cumhuriyet Mahallesi’nde, trafik ışıklarında meydana geldi. Necati Topal yönetimindeki 20 SL 446 plakalı hafif ticari araç ile Şükrü Şener’in kullandığı 64 AG 275 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle her iki araç farklı yönlere savruldu. Hafif ticari araç sürücüsünün sıkıştığının fark edilmesinin ardından itfaiye ve sağlık ekiplerinden yardım istendi.
Olay yerine 112 Acil, polis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sarayköy Şubesi ekipleri sevk edildi.

Araçta sıkışan sürücü Necati Topal’a önce sağlık ekipleri müdahale etti, önlem aldı. Ardından da itfaiye ekipleri yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı.

KORKU DOLU GÖZLERLE İZLEDİ
Necati Topal, kurtarılmayı acı içinde, endişeli gözlerle takip etti. İtfaiye ekipleri aracın kapısını açtı, yaralı sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı