REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de öldürülen anne-kız birlikte toprağa verildi

Sarayköy’de öldürülen anne-kız birlikte toprağa verildi

Sarayköy’de dün sabah saatlerinde boşanmak üzere olduğu Oktay Şahin tarafından öldürülen anne Ayşe Şahin ile kızı Nurdan Şahin, Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2018 Cuma, 17:53

Sarayköy’de dün boşanma aşamasındaki eşi Oktay Şahin tarafından öldürülen Ayşe (31) ve kızı Nurdan Şahin’in (13) cenazeleri, otopsi işleminin ardından ailenin yaşadığı Manisa’nın Alaşehir İlçesine getirildi.

Anne ve kızının cenazeleri, Manisa’nın Alaşehir ilçesi Kemer Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Ilgın Mezarlığı’nda defnedildi.

Cenazede ölenlerin akraba ve yakınları gözyaşı döktü.

Kadının eniştesi Sinan Ertürk, gazetecilere, çiftin bir süredir sorun yaşandığını söyledi.

Çiftin boşanma aşamasında olduğunu belirten Ertürk, Ayşe Şahin’in kocasının tehditleri nedeniyle mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdığını kaydetti.

Uzaklaştırma süresinin birkaç gün önce sona ermesine rağmen tehditlerin devam etmesi üzerine Ayşe Şahin’in yeniden başvuru yaptığını anlatan Ertürk, olayın bu noktaya gelmesinden üzüntü duyduklarını dile getirdi.

OLAY NASIL OLDU
Sarayköy’de dün boşanma aşamasında oldukları için bir süredir ayrı yaşayan Oktay Şahin (42), eşi Ayşe Şahin’in (31) Cumhuriyet Mahallesi’ndeki çalıştığı markete gitmişti. Oktay Şahin, eşi ve yanındaki 13 yaşındaki kızı Nurdan’ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunmuştu.

Ağır yaralanan Şahin, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı