REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de son gösteri: “Geç kalanlar”

Sarayköy’de son gösteri: “Geç kalanlar”

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin 2019 yılı son tiyatro sahnesinde Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Pervin Ünalp’in kaleme aldığı “Geç Kalanlar” oyunu sahnelendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen oyunda izleyiciler kimi zaman kahkahaya boğuldu, kimi zaman duygusal anlar yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2019 Pazartesi, 16:46

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde 2019’un son tiyatro oyunu “Geç Kalanlar” oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahnelenen Ankara Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Pervin Ünalp’in kaleme aldığı oyunu, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir, ilçe protokolü ve vatandaşlar izledi.
Sarayköylüler tarafından yoğun ilgi gören 2 perdelik oyun 2 saat sürdü, gösteri sonunda izleyiciler göz yaşlarına hakim olamadı.

Geç Kalanlar oyununun 2. kez izlediğini hala kendisini etkileyen bir oyun olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Kültür Merkezi çok özel bir oyuna ev sahipliği yaptı. Geçtiğimiz aylarda ilçemizde ağırladığımız usta sanatçı Pervin Ünalp’ın yazdığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahnelediği Geç Kalanlar isimli tiyatro oyununu hemşehrilerimizle birlikte keyifle izledik. Hepimizi oldukça etkileyen bu güzel oyunun ilçemizde sahnelenmesine vesile olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başta olmak üzere Denizli Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir ve kıymetli oyuncularımıza teşekkür ediyor, bu mükemmel eseri kaleme alan Pervin Ünalp hanımefendiye de sevgi ve selamlarımızı iletiyorum” dedi.

Denizli Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Ozan Özdemir ise, “Geç Kalanlar oyununu Denizli’de sahnelemiştik. İlk kez bir ilçemizde vatandaşlarımızla buluşturduk. Burada olmaktan çok mutluyuz” diye konuştu.

Sarayköylü vatandaşlar ise oyunu çok beğendiklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı