REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de sosyal mesafeli tören

Sarayköy’de sosyal mesafeli tören

Sarayköy’de, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıldönümü için çelenk sunma töreni düzenlendi. Törenin ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, polis memurlarına sağlık seti hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2020 Cuma, 14:17

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yılı Sarayköy’de sosyal mesafe sınırları içerisinde kutlandı. Atatürk anıtının önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Törene Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım, İlçe Jandarma Komutan Vekili Murat Atak ve polis memurları katıldı.

Sosyal mesafeye ve maske kullanımına dikkat edilen törende, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş tarafından, polis memurlarına içinde hijyen malzemeleri bulunduğu sağlık seti hediye edildi,

Tören sonrasında konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş canını dişine katıp çalışan bütün emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Özbaş, “Gece gündüz demeden fedakarca görev yaparak huzurun ve güvenin kapısı olan çok değerli emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı tebrik ediyorum. Her an yanımızda olan ve önce bizlerin can güvenliğini düşünen polis memurlarımız koronavirüs salgınına karşıda yoğun çalışmalar içerisinde. Bu salgına karşı vatandaşların yardımına koşan emniyet mensuplarımıza sağlık seti hediye etmek istedik. Sağlıklı bir şekilde görevlerini icra etmeleri bizleri mutlu edecektir. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıldönümünü kutluyor; vatan ve millet uğruna şehit düşen polislerimizi rahmetle yad ediyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı