REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de tiyatro kursu kayıtları başladı

Sarayköy’de tiyatro kursu kayıtları başladı

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro kursu için kayıtlar başladı. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, kurslar için 7’den 70’e herkesi kayıt yaptırmaya davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2019 Cuma, 10:01

Sarayköy Belediyesi’nin tüm yaş grupları için organize ettiği tiyatro kursları için kayıtlar başladı. Kurslara 7’den 70’e herkesin katılmasını isteyen Başkan Ahmet Necati Özbaş Mersinli Ümmiye Koçak’ı örnek göstererek “Tiyatro sahnesinin sadece gençlere değil her yaştaki vatandaşlarımıza ait olduğunu düşündük ve 7’den 70’e tiyatro kayıtlarımızı başlattık. Sanatın yaş ile sınırlı olmadığını ise canlı bir başarı örneği olan Ümmiye Koçak ile vatandaşlarımıza göstermek istedik” dedi.

Yapılan kurslar için kayıt duyurusunda sanat ile uğraşmak için yaş sınırının olmadığını söyleyen Başkan Özbaş, “Her hafta düzenlenen tiyatro oyunlarımıza yoğun katılım gösteren vatandaşlarımız bizleri çok mutlu ediyor. 7’den 70’e herkesin bir araya geldiği tiyatro oyunlarımızda izleyici kısmı her ne kadar onlara aitse sahne de her yaş kesimdeki vatandaşlarımıza ait. O yüzden tiyatro kursumuza her yaştan vatandaşlarımızın katılmasını istiyoruz. ‘Yaşımız büyüdü artık olmaz’ diye düşünen vatandaşlarımızın olabileceğini düşünerek Mersinli Ümmiye Koçak’ı örnek göstermek istedik. Çünkü Mersin’in Arslanköy ilçesinde yaşayan ilkokul mezunu ve 2 çocuk annesi olan Ümmiye Koçak, 11 tiyatro oyunu yazmış, kurduğu tiyatro topluluğu ile 500’ü aşkın kez sahneye çıkmış ve oyunlarının Türkiye’nin dört bir yanından 30 bini aşkın insana ulaştığını biliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı