REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de Türkmenler için seferberlik

Sarayköy’de Türkmenler için seferberlik

Sarayköy Belediyesi, Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliği ile Bayırbucak’ta zor şartlar altında yaşayan Türkmenler için yardım kampanyası başlatıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2015 Perşembe, 14:06

12 Aralık cumartesi günü Sarayköy Belediyesi karşısındaki Atatürk Parkı’nda kurulacak olan yardım toplama stantlarında 16 Aralık Çarşamba gününe kadar vatandaşlar tarafından yapılan insani yardımları kabul edilecek ve Bayırbucak’taki Türkmenlere teslim edilecek.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORLAR
Kampanya ile ilgili bilgi veren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Bayırbucak Türkmenlerinin öz kardeşlerimiz olduğunu belirterek, zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini söyledi.

Başkan Özbaş, “Onların en büyük umudu ve destekçisi devletimiz ve bizleriz. Var olduğu günden bu yana dünyanın neresinde olursa olsun mazlumların yanında olan devletimiz, Türkmen kardeşlerimiz için de gereken her türlü yardımı yapmakta ve onlara sahip çıkmaktadır. Bizler de kardeşlerimize destek olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu yardım kampanyasını düzenledik. Vatandaşlarımızın kullanmadıkları temiz eşyaları ve giyecek, yiyecek, battaniye, yatak ve diğer insani yardım malzemeleri ile destek olmaya davet ediyoruz. Bu kampanyanın düzenlenmesinde büyük emekleri olan Hayrat İnsani Yardım Derneği yönetici ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tüm Sarayköylü kardeşlerimi bu yardım kampanyasına ve Türkmen kardeşlerimize sahip çıkmaya davet ediyorum. İnşallah Sarayköy olarak birliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini gösterecek, Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimizi mutlu edeceğiz. En büyük temennimiz oradaki sıkıntıların bir an önce bitmesi, Türkmen kardeşlerimizin huzur ve barış içinde yaşamalarıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı