REKLAMI GEÇ

Sarayköy’deki kazada ölenler toprağa verildi

Sarayköy’deki kazada ölenler toprağa verildi

Önceki gün Sarayköy’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sezer Cihan’ın teyzesi Emine Çetin ve teyzeoğlunun eşi Selver Çalışkan gözyaşları arasında toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2016 Salı, 15:37

Cenaze için yurtdışından gelen Çetin ve Selver Ailesi’nin 5 ferdi, dönüş için İzmir’e giderken Sarayköy yakınlarında kaza geçirmiş, Emine Çetin (72) ile Selver Çalışkan (59) olay yerinde hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralanmıştı.

Cenaze için Denizli’ye gelen ve kaza kurbanı olan iki kişinin bugün cenazeleri kaldırıldı. Emine Çetin ve Selver Çalışkan için öğle vaktinde Ulu Camii’de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine kaza kurbanlarının akrabası da olan, uzun yıllar Denizli Belediyesi’nde görev yapan, şu anda da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Sezer Cihan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çetin ve Çalışkan ailesi ile yakınları katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 72 yaşındaki Emine Çetin Gümüşler Mezarlığına defnedilirken, 59 yaşındaki Selver Çalışkan ise Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

DENİZLİSPOR TARAFTARI MESUT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Öte yandan, Denizlispor taraftar camiasının sevilen isimlerinden Mesut Kural, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Yaklayık 2 ay önce Didim’de boğulma tehlikesi geçiren, ardından 2 ay yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Mesut Kural, Ulu Camii’de kılınan namazının arıdndan Servergazi Mezarlığı’na toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı