REKLAMI GEÇ

Sarayköy’e TOKİ’den 410 konut

Sarayköy’e TOKİ’den 410 konut

Sarayköy’de, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından 410 dairelik konut projesi hayata geçirilecek. Konutlarla ilgili kayıtların 5 Aralık-27 Ocak tarihleri arasında kabul edileceği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 12:06

Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile inşa edilecek 410 konutla ilgili tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve TOKİ uzmanlarının katıldığı toplantıya ev sahibi olmak isteyen Sarayköylü vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, toplantıda yaptığı konuşmada, çok önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “Sarayköy’ümüz bölgemizin en hızlı gelişen merkezlerinden bir tanesi. Her yönüyle güçlü bir kalkınma hamlesi içerisinde olan ilçemizde en önemli konulardan bir tanesi de vatandaşlarımızın konut sahibi olmalarıdır. Bununla ilgili projemizi TOKİ ile işbirliği yaparak hayata geçireceğiz. TOKİ ile yaptığımız görüşmelerin ardından 2’si Hazine’ye, 1’i de belediyemize ait arsaların konut yapımına uygun olduğuna karar verdik” dedi.

410 KONUT YAPILACAK
Sarayköy’de inşa edilecek 410 toplu konut için kayıtlar 5 Aralık’ta başlayıp, 27 Ocak’ta sona erecek. Kayıt başvuruları Sarayköy Belediyesi’nde kabul edilecek. Daireler, 2+1 ve 3+1 olarak planlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı